#0004 Magie peněz 01/07 – Jak si za den přitáhnout 20 000 Kč

autor: | 18. 1. 2021 | Magie peněz

 
Mám pro vás takové rychlé cvičení na money mindset (mentální nastavení vůči penězům). Money mindset jsem se učila u Denise Duffield Thomas, pokud vás téma zajímá a rozumíte angličtině, určitě doporučuji.
 
Peníze jsou energie. Můžete si je představit jako bytost. Každá taková bytost potřebuje pozornost. Pokud vy věnujete pozornost jí, bude ona věnovat pozornost vám. A mít dobrý vztah s penězi je fajn.
 
Takže jak na to? Jak si vybudovat dobrý vztah s penězi? Možností je mnoho, dnes taková rychlá ochutnávka. Udělejte ze sebe Magnet na peníze.
 
Představte si, že nastal akutní problém a potřebujete nutně do 24 hodin získat 20 000 korun. Dýchejte, prociťte si to. A teď vás čekají čtyři úkoly:
 
1) Zpracovat emoce – 20 000 Kč je vcelku velká částka, pro většinu z nás je takový nenadálý výdaj docela šok. Takový šok s sebou nese negativní emoce. V negativním módu máte zablokovaný mozek, a ještě k tomu si působením vlastní negativní energie přitáhnete další negativní události a lidi. Odtud pěkné úsloví „na posranýho i záchod spadne“.
 
Zkuste si tu situaci představit. Jsem si jistá, že i když je jenom vymyšlená, tělo reaguje. Úzkost, stažený žaludek, horší dýchání, panika. V klidu si najděte nějakou účinnou relaxační techniku a použijte ji. Taková dovednost bývá užitečná.
 
Až se uklidníte, přejděte na vizualizaci. Jsem magnet na peníze. Hrajte si s tou myšlenkou, prociťte ji, nechte proniknout do celého těla. Peněz je neomezené množství, stačí si je přitáhnout. Cítíte uvolnění, radost, snad i zvědavost?
 
2) Hrajte si – pamatujte si, že celý život nejlépe funguje, když jej berete jako hru. A hra „jak si manifestovat 20 000 Kč“ zní vcelku zábavně. Vezměte papír, tužku a přemýšlejte. Co můžete během jednoho dne změnit ve své realitě, aby se objevilo 20 000 Kč. Buďte kreativní, pište každou blbinu, která vás napadne.
 
3) Akce – akce je kouzelný most mezi Magickou a Fyzickou realitou. V Magické realitě těch 20 000 Kč už máte. Pokud jste zvládla předchozí dvě cvičení. Nahodím vám pár příkladů, jak taková akce může vypadat.:
 
Pošlete faktury, které můžete.
Vypusťte mimořádnou prodejní nabídku.
Vzpomeňte si, kdo vám dluží, a zavolejte mu.
Nemáte náhodou v mailu poptávku na rychlou a dobře placenou práci? Je fascinující, kolik podnikatelů v rámci sebesabotáže podobné nabídky ignoruje.
Mrkněte se, jestli nemáte u pojišťoven a podobných zařízení možnost vyzvednout nějaké bonusy.
Podívejte se po bytě, zda se tam neválí něco, co by šlo rychle a výhodně prodat.
Zahrajte si s dětmi hru „Hledáme poklad“. V každé domácnosti se válí nějaké peníze. Zastrčené v knížce, různé měny z dovolených, drobáky zapadané do gauče, peníze po kapsách.
 
4) Poděkování a vděčnost – všechny takto získané peníze si rituálně zapište. Vezměte krásný notýsek, nejkrásnější pero, zapalte svíci, naciťte se na získané peníze. Buďte vděčné.
 
Hotovosti můžete vytvořit něco jako oltáříček. Vezměte nějakou pěknou mističku, obrázky, květiny, obrázek, vůni. I kdyby to mělo být na pár hodin na jídelním stole.
 
Těmito kroky si přitáhnete pozornost energie peněz. Je jedno, na jak velkou částku jste se nakonec dostaly. Důležitá je energie, jakou do cvičení vložíte. Vesmír částky nerozlišuje. Bude to fungovat, ať jste získala 100, nebo 100 000 korun.
 
Napište mi, kolik se vám podařilo během 24 hodin přitáhnout!
jana@marketing-svobodova.cz
JanaS.

JanaS.

Jsem online markeťačka, byznys mentorka a zakladatelka skupin pro podnikatelky ve službách FB (2018) a LI (2022).

Archiv