#0005 Magie peněz – 02/07 Stanovení magického záměru

autor: | 19. 1. 2021 | Magie peněz

 
Ke stanovování magického záměru v byznysu se dá přistoupit třemi způsoby:
  1. Nevíte, že byste to měla dělat – obvykle to vypadá tak, že se můžete udřít a nikam to nevede.
  2. Víte to a používáte tradiční metodu – stanovíte konkrétní částku, počet prodaných míst, počet nově získaných kontaktů v databázi ke konkrétnímu datu.
  3. Víte, že jste duše přesahující hmotu, Tvůrce s božským záměrem – cíl si v takovém případě stanovit nepotřebujete, protože vaše tvorba a její výsledky slouží Nejvyššímu dobru.
 
Body číslo jedna a tři vypadají hodně podobně, že? Rozdíl je obrovský. Problém je v tom, že dost podnikatelek dojde k mylnému přesvědčení, že už jsou ve trojce. Jenže nejsou. Jak poznáte, jestli je to zrovna váš případ? Podle výsledků vaší práce. Tvůrci pracují s lehkostí, radostí, jejich podnikání je hra. A dosahují mimořádně dobrých výsledků. Pokud nemáte výsledky, a ke všemu se děsně dřete, tak tam prostě ještě nejste.
 
Já osobně jsem ve dvojce. A podle toho se také řídím. Pro ilustraci vám ukážu, jak stanovuji magický záměr v konkrétním případě – jedná se o záměr mého 21denního online programu.
 
 
  1. Svůj záměr jsem stanovila o vánočních prázdninách – já takový velký časový předstih používám schválně, má mysl i Vesmír stihnou v mezičase můj záměr zpracovat a nebudou na něj reagovat jako na něco nového a cizího (tedy nebudou jej sabotovat).
  2. Byla jsem naprosto přesná – v programu chci pracovat se 162 ženami; začátek programu 5. dubna 2021 (nezapomínejte uvádět rok), každé místo za 1 690 Kč, takže pro mne by to bylo 272 090 (cena včetně DPH bez mého místa).
  3. Konkrétní částku, počet účastníků a datum jsem si nacítila jako nejvhodnější (zkoušela jsem různé varianty a sledovala své pocity).
  4. Celý únor jsem intenzivně pracovala v Magickém skoku s afirmací „Každý měsíc pohodlně a s radostí vydělávám více než 500 000 Kč“; tím jsem si zajistila, že má mysl nezačne můj cíl sabotovat jako neprosto nerealizovatelný (pokud vyděláváte měsíčně 20 000 Kč a je to vaše normální realita, které věříte, tak program za 80 000 Kč prodáte jen velmi těžko; nejdříve musíte svou mysl transformovat na vyšší realitu – o tom je Magický skok).
  5. Několik týdnů předem jsem si vytvořila tabulku se 162 políčky, s každým prodejem jsem jedno políčko proškrtla. A poděkovala.
  6. A samozřejmě jsem začala realizovat konkrétní kroky ve Fyzické a Virtuální realitě vedoucí k prodeji (záměr sám o sobě nestačí, do jeho uskutečnění musíte vložit energii i v dalších dvou realitách). Pokud máte stanovený záměr v Magické realitě, tak té energie v dalších realitách stačí málo.

Jak konkrétně stanovení záměru provést

 
Hm. Záleží na vaší povaze. Napíšu vám dva extrémy:
 
  1. Valíte rituální magii – takže vyčkáte na úplněk, energeticky vyčistíte daný prostor, očistíte své kameny, seženete svíce, předem si připravíte svou řeč, vytvoříte ochranný kruh, seženete černého kohouta…
  2. Věříte síle své myšlenky – svůj záměr jasně formulujete ve své mysli, z myšlenky jej protáhnete do srdce, a pokud je reakce pozitivní a plná energie, vyšlete jej do Vesmíru.
 
V reálu se pravděpodobně budete pohybovat někde mezi tím, já mám blíže ke druhému způsobu. Ale protože si ještě pořád nejsem tak úplně jistá, své magické záměry si zapisuji do sešitu magickým perem za svitu svíčky. Většinou.
JanaS.

JanaS.

Jsem online markeťačka, byznys mentorka a zakladatelka skupin pro podnikatelky ve službách FB (2018) a LI (2022).

Archiv