#0007 Magie peněz – 04/07 Odstranění magických a podnikatelských zábran

autor: | 21. 1. 2021 | Magie peněz

 
JAJ!!! Pokračujeme v našem magickém workshopu!
 
Včera jsme vytvářely mapu magických zábran. Tak se pochlubte! Kolik?
 
Dnes budeme pracovat na jejich rozpuštění. Není vám dvacet, takže víte, že zbavit se takových magických zábran není jen tak. A že je vcelku nereálné, abyste to zvládly během dneška. Ale to nevadí. Víte, čemu čelíte. Něčeho se zbavíte pouhým zvědoměním dané situace. Jinde to bude trochu složitější.
 

V byznysu se obvykle jedná o překážky tohoto typu:

 
Strach být vidět – když o vás nikdo neví, tak si od vás nemůže nic objednat. Zkuste zjistit, co je skutečně za tím. Nenávist sama k sobě? Kdysi prožitá nepříjemná zkušenost? Dlužíte někomu? Šílený bývalý? Nebo ne úplně čistý rozchod s bývalou obchodní partnerkou?
 
Strach být úspěšná – co negativního se může stát, když se vám bude fakt dařit? Stane se z vás zlá mrcha? Otec se urazí, protože jste ho přerostla? Manžel to nedá a najde si milenku?
 
Strach přijmout peníze – jak peníze vnímáte? A bohaté lidi? Co by se stalo zlého, kdybyste měla opravdu hodně peněz? Vychovala byste z dětí rozmazlené spratky? Ničila planetu? Pořád by za vámi někdo chodil, abyste věnovala peníze na charitu? Vyloupili by vás? Někdo by vás podvedl?
 

Pro vybrání vhodného postupu na jejich odstranění si je rozdělíme:

 
Skutečně hluboká magická zábrana – může se jednat o prokletí pronesené před mnoha staletími a životy. Něco, co je zažrané ve vaší duši a vy to tom vědomě nevíte. Poznáte to tak, že se ve vašem životě stále opakují těžké negativní vzorce. Na tohle potřebujete pomoc odborníka – hledejte zkušenou čarodějnici, regresní terapeutku nebo cranio terapeutku.
 
Negativní vzorce nabrané v dětství – tohle už je příjemnější. Vzpomeňte na své rodiče. Co negativního stále opakují? Čemu negativnímu věří? Jaké jsou jimi opakované vzorce? Jak se chovají k penězům? Jak se staví k přicházejícím příležitostem? Co si tak obvykle myslí o úspěšných lidech? Sepište si to. Často pomůže prosté uvědomění si faktu, že tohle není vaše realita, že jenom papouškujete vzorce od rodičů. Zkuste EFT nebo přímo EFT terapeutku.
 
Nedostatečné sebevědomí – prostě si nevěříte bez ohledu na důkazy o vašich kvalitách a schopnostech. Proč? Jste duše! Obraz Boha! Vaším posvátným úkolem je naplnit svůj potenciál! Ne se třepat v koutečku, jestli bude náhodou někdo tak laskav a věnuje vám trochu pozornosti. Poradím vám – strach je normální. Všechny se bojíme. Ale to jenom pracuje náš ještěří mozek v režimu „když vstoupí na neznámé území, něco jí sežere => já ji chráním, takže ji nedovolím vstoupit na neznámé území“.
 
Dámy, kromě amygdaly máte ještě další části mozku. Větší. Na tohle je prima cvičení – napište si svůj strach na papír a k němu přiřaďte úplně nejhorší možný výsledek, který může nastat. Amygdala vám vytváří strach na úrovni „já i děti umřeme hlady“. Jenže v reálu může nejhorší možnou variantou být „přijdu o uspořených 20 000, nebudeme mít na dovolenou a manžel bude nadávat“. Vnímáte ten rozdíl, že jo. Zkuste bachovky.
 
Vysává vás fyzické prostředí – tohle má jednoznačnou odpověď. Decluttering. Soustavné, opakované a vytrvalé se zbavování všeho, co vyzařuje negativní energii. Cokoli rozbitého, nefunkčního, špinavého, nenáviděného, malého… zbavte se toho. Tohle zvládnete sama s rodinou, případně povolejte úklidovku (ale ta vám věci neroztřídí a nevyhodí). Harmonizací prostoru a očistou energií se zabývá řada specialistů a systémů. Feng Shui je super, já sama pro údržbu domácnosti používám keltskou magii.
 
Nemáte potřebné podnikatelské dovednosti – to se dá naučit. Můžete si najmout někoho, kdo vám poradí. Nakoupit knížky, sledovat webináře, vstoupit do kvalitních zahraničních online programů.
 
 
A jeden úkol na dnešek. Naučte se magicky načítat své prostředí. Hledejte skutečnou energii a záměr ZA obvyklým projevem. Je to poměrně jednoduché. Otevřete Facebook. Přečtete si příspěvek. Zastavíte se. Vnímáte své pocity, svůj dech. Někdo je agresivní napřímo. Takoví lidi jsou vcelku fajn. Mnohem horší jsou ti, kteří šíří strach a manipulují, ale omotají to spiritualitou či zájmem o všeobecné blaho. Věřte svým instinktům. Pokud se vám někde stáhne krk, žaludek, špatně se dýchá, cítíte se jak kus *****, tak rychle pryč!
 
A kde konkrétně takovou pomoc můžete najít? Přece tady
JanaS.

JanaS.

Jsem online markeťačka, byznys mentorka a zakladatelka skupin pro podnikatelky ve službách FB (2018) a LI (2022).

Archiv