#0008 Magie peněz – 05/07 Dodejte svému záměru energii

autor: | 22. 1. 2021 | Magie peněz

 
V uplynulých dnech jsme stanovily magický záměr, vytvořily mapu magických zábran a naučily se pár způsobů, jak se těchto zábran zbavit. Pěkný.
 
Dnes dáme svému záměru sílu. Pozitivní energii, díky které se bude moci zrodit. Manifestovat. Není na tom nic složitého. Aby jelo auto, musíte natankovat. Abyste mohly fungovat, musíte jíst. Strom vám ve vakuu taky nevyroste.
 

Aby se cokoli manifestovalo, musíte mít:

 
Záměr – ať už na úrovni vědomé nebo na úrovni duše; záměry se tvoří v Magické realitě
Energii – záměr musí mít sílu, aby se k nám do Fyzické reality mohl manifestovat
 
Zní to logicky, že? Samotnou mě často překvapí, jak lidé tyto jednoduché zákonitosti ignorují.
 
Jak energii do záměru natankovat?
Udržujte se ve stejné energii, v jaké je váš záměr.
 
Začátečníkům zřejmě stačí naučit se rozdělovat energii do dvou základních skupin. Láska a Strach. Čím více lásky, tím jsou vibrace čistější, vyšší, radostnější, světlejší. Čím více strachu, tím je energie hutnější, těžší, tmavší, lepkavější. Pokud do svého světa chcete přitáhnout cokoli dobrého, nebo prostě jakékoli zlepšení, potřebujete se držet ve vyšších vibracích, než obvykle jste. Naučte se vědomě vnímat energie v průběhu vašich dní. Zřejmě zjistíte, že určité činnosti vás automaticky hodí do vysokých vibrací. Pokoušejte se těchto (nebo podobných) činností do svých dnů zařazovat co nejvíce.
 
Pokročilejší dokáží rozdělit více typů energie a dlouhodobě se v ní držet. Tady už záleží na vašem konkrétním cíli. Pokud si chcete manifestovat úžasnou podnikatelskou příležitost, představte si co nejpodrobněji, jak se cítí člověk, který dostává perfektní podnikatelské nabídky. Jaké jsou jeho převládající pocity? Chcete se uzdravit? Jaká je energie mladého silného zdravého člověka?
 
Chcete lásku? Vyvolat si takové pocity není složité. Náročné je se v nich dlouhodobě udržet. Čím více času strávíte v energii svého cíle, tím dříve se vám manifestuje.
 
Je několik způsobů, jak se v podobné činnosti podpořit. Zbavte se všeho, co je v rozporu s danou energií. Upravte své fyzické prostředí tak, aby bylo v souladu s danou energií. Nemusíte měnit kuchyň, ale projděte byt a zjistěte, co vám energii nejvíce sráží. To vyměňte. Cena není důležitá, důležité jsou energie s tím spojené.
 
Příklad – mým cílem je prodej mého Magického skoku. Takže se snažím cítit jako úspěšná podnikatelka, které ostatní ženy věří, že jim má co předat a že to bude opravdu fungovat. Jenomže můj 18letý syn má oblíbené fakt hnusné bílé tričko. Kdykoli ho vidím, tak se cítím chudě, špinavě, mizerně a rozčileně. Včera jsem synovi nabídla jistý obchod. Tričko poletí. A já se přibližuji k manifestaci svého cíle.
 
Můžete požádat někoho o pomoc. U nás ve FB skupině je spousta žen, které umí pracovat s energií. Vaší, vašeho prostředí, dělat zásahy do vaší mysli i minulosti, přepsat negativní vzorce. Prostě cokoli si vzpomenete.
 
Já osobně hodně pracuji se psaním afirmací a posloucháním meditací. V běžném životě sem tam. Pokud se zrovna aktivně snažím něco manifestovat, tak intenzivně. Pomáhá mi to.
 
Jakou energii vyzařujete, takové výsledky si přitáhnete. Na toto téma je spousta literatury, já čerpám z knih Gabrielle Bernstein.
Opravdu na tom pracujte.
 
Taky základní a logický fakt, který spoustě lidí uniká. Nestačí pracovat s energií v Magické realitě. Když budete sedět na zadku a meditovat, tak z vás úspěšná podnikatelka nebude. Smůla. Musíte dělat jasné kroky ve Virtuální i Fyzické realitě. Já třeba pracuji se svou energií, ale zároveň vám píšu tyhle texty. Kdybych je nenapsala a jenom navyšovala své vibrace, tak bych zřejmě měla krásnou domácnost a lidem by se mnou bylo dobře, ale nic bych neprodala.
 

Přesuňte se do nové reality

 
Tohle je fajn cvičení. Žijte tak, jako byste už svého cíle dosáhla. Tohle vytvoří prostor ve vašem životě, takže tam to manifestované bude moci lehce a pohodlně vklouznout. Dám jednoduchý příklad – chcete štěňátko. Takže si vyberete rasu, zajistíte si ho, připravíte mu pelíšek, oznámíte to ostatním členům domácnosti, připravíte si krmení, vodítko, obojek, kontakt na veterináře. Takže až se to štěňátko skutečně objeví, budete připravené jej přijmout. Přesně stejný princip platí u peněz, životních lásek i zdraví.
 
Máte pocit, že je to ptákovina? Že žádné hraní si s energiema vám peníze nepřinese? Souhlasím. Samo o sobě zcela určitě ne. Až na jednu výjimku. Pokud podnikáte. V tom případě úroveň vaší energie ovlivňuje vaše příjmy zcela zásadně. Samozřejmě je třeba rozumět své práci, byznysu a marketingu.
JanaS.

JanaS.

Jsem online markeťačka, byznys mentorka a zakladatelka skupin pro podnikatelky ve službách FB (2018) a LI (2022).

Archiv