#0006 Magie peněz – 03/07 Stanovení mapy magických zábran

autor: | 20. 1. 2021 | Magie peněz

 
Máte stanovený cíl ze včerejška? Na čem teď zrovna děláte? Mým nejnovějším cílem je posunout roční obrat na pohodové 2 mega při 10 hodinách práce týdně.
 
Zatím to jde vcelku dobře, ale vždycky je dobré svůj záměr maximálně podpořit ve všech realitách. Protože v každé realitě se mohou vyskytovat překážky, které v dosažení záměru brání. Dneska se budeme věnovat právě tomu. Je jasné, že než se pustíme do odstraňování zábran, musíme vědět, čemu vlastně čelíme. A přesně tomu se budeme věnovat dnes.
 

Odhalte své překážky

 
  1. Vezměte čistý papír, tužku, propisku, pastelky, pevnou podložku.
  2. Vytvořte si prostor pro magickou práci (v ideální realitě počkejte na nov, vyjděte bosá do přírody, najděte energetické místo a pracujte za svitu svící; v běžné realitě stačí zavřít se na záchod, pokud nebude nikdo bouchat na dveře).
  3. Vezměte papír na výšku, úplně dolů napište dnešní datum. Úplně nahoru svůj cíl a datum, ke kterému jej máte dosáhnout.
  4. Svou pozornost stáhněte dolů, k dnešnímu datu. Přivřete oči, narovnejte se, několik hlubokých nádechů co nejníže do břicha (ideálně můžete protáhnout až do středu Země).
  5. Teď si před sebou představte cestu směrem k cíli. Jak vypadá? A vydejte se po ní. Pomalu. Představujte si každý krok.
  6. Zkuste si nacítit radost z přímé neproblematické cesty a rychlého dosažení cíle.
  7. A TEĎ pravděpodobně do hry vstoupí vaše vědomí a podvědomí a začne vyhazovat překážky, proč to nemůže jít tak snadno. A když už jsme u toho, proč to nepůjde vůbec.
  8. Nepanikařte, každou překážku si podrobně prohlédněte, věnujte jí pozornost, zapište ji na svůj papír a pokračujte v cestě. V tomto bodě to není o žádném boji, děláme průzkum a zmapování vaší cesty v magické realitě. Pokračujte, zapisujte, suňte se směrem k cíli. Těch překážek bude kolem pěti.
 
Jak bude vaše mapa vypadat záleží na vašich schopnostech. Pokud jste vizuálně vnímavá a umíte kreslit, může vzniknout malé umělecké dílko. Já neumím, takže používám prostě jenom propisku, slova píšu různým písmem, velikostí, něco kroužkuju, dělám vykřičníky, šipky. Není to pěkné. Ale o to vůbec nejde. Jde o vytažení informací z Magické reality.
 
Celý sedánek ukončete. Použijte nějakou techniku uzemnění po práci v magickém prostoru. Čokoláda, sprcha, vědomé překročení hranice, bosá chůze…
 
Tak, tohle pro dnešek stačí. Papír si uschovejte, vrátíme se k němu. Zítra si řekneme, co teď s tím. Nijak se netrapte, pokud jste zjistila, že těch zábran je mnoho a jsou větší, než jste si myslela. V klidu.
JanaS.

JanaS.

Jsem online markeťačka, byznys mentorka a zakladatelka skupin pro podnikatelky ve službách FB (2018) a LI (2022).

Archiv